Hallo!

Je bent beland op de officiƫle website van The Imaginary Suitcase, een Belgisch folk/singer-songwriterduo. Hier vind je liedjes die soms deprimerend zijn als een Belgische november, soms zoet als chocoladetaart, soms dwaas als een Dad Joke, en soms boos als de 11e Dokter die fluistert waarom hij zoveel regels heeft... Je zult hier alle nuttige en wat nutteloze informatie over de band vinden.

Als je meer wilt weten over de geschiedenis van de groep, ga dan naar Instructies, als je ons in concert wilt zien, ga dan naar Verse vis. Als je ons mee naar huis wilt nemen om het plezier voort te zetten, zal Bevroren je een lijst geven van onze opnames en links naar onze online winkels. Onze favoriete boetiek is Bandcamp, we hebben er dus een directe link naar (zie Boetiek)

Om je onverzadigbare nieuwsgierigheid te bevredigen, hebben we natuurlijk fotogalerijen (Niet bewegen), een YouTube-kanaal (Bewegen), een compilatie van de lof die we kregen van de pers (Hun opinie) en links naar verschillende dingen die we relevant, interessant of gewoon grappig vinden (Ergens anders)

Tot slot, als je in contact wilt komen, wel, Geef een seintje... En aangezien men tegenwoordig niet bestaat als men niet op sociale media zit, kun je ons ook vinden op Facebook, TikTok, Instagram, Mastodon, Twitter, Vi.be, Reverbnation en Soundcloud. Omdat muziek de ziel voedt maar moeite heeft om de rekeningen te betalen, bestaat er een Spaarvarken als je ons wilt steunen.