9 juni 2021
Er is mij in het oor gefluisterd dat onze deelname aan I Got You Covered ergens volgende week online zal worden gezet!

De zaken komen weer op gang: concerten zijn gepland op 22 juli in Louvain-la-Neuve en op 16 oktober in Antwerpen!

3 april 2021
En je dacht dat ik op mijn lauweren zou gaan rusten na deze opwindende albumrelease? Het was echt slecht om me te kennen ... (ahem, ik zal eraan moeten wennen om "wij" te zeggen ??)

Volgende missie: I Got You Covered, een initiatief van enkele Gentse muzikanten en in het bijzonder de excellente Jim Cain en de niet minder excellente Kobe Ardui, daagde me uit om een ??cover te maken van een nummer uit het repertoire van een zeer jonge en al even uitstekende muzikant uit mijn favoriete stad in Vlaanderen: Silke Catteeuw de Smul.

Na een pijnlijk proces en uren luisteren naar zijn liedjes die allemaal een herinterpretatie verdienden, koos ik uiteindelijk voor deze

De resultaten (mijn versie van "purple holes" en haar versie van, oh en dan wordt het een verrassing) zullen worden gepubliceerd - waarschijnlijk in mei - op de Instagram en YouTube accounts van I Got You Covered.

20 maart 2021
Hallo allemaal! Het gaat heel goed voor het nieuwe album (te lui om de volledige titel te schrijven...) met een aantal goede recensies en meer airplay dan ik tot nu toe ooit heb gehad. Kijk eens Facebook of Twitter voor updates.

Over sociale netwerken gesproken, ik heb besloten om nieuwe Twitter en Instagram accounts uitsluitend gewijd aan The Imaginary Suitcase op te stellen, voor de duidelijkheid van de communicatie, zou ik zeggen. Je bent natuurlijk nog steeds welkom om mijn privé Twitter- en Instagram-accounts te volgen als je wilt horen over mijn kat, de (heerlijke) quiches die ik maak, mijn liefde voor zonsondergangen en mijn (vaak controversiële) meningen over dingen, natuurlijk. Op eigen risico!

1 maart 2021
Hier is het! Met enorm veel plezier en trots geef ik jullie The Gods gave you victory today only to make your final defeat more bitter!

Verschillende mensen verdienen dank tijdens het proces, maar ik zal vooral op Carla, Margaux en Daria wijzen! Hartelijk bedankt! Als je nu het resultaat wilt horen en - laten we gek worden - kopen, bezoek dan Bandcamp!

Ik ga iets vragen waar ik meestal erg terughoudend in ben, maar naar de hel met verlegenheid ... Als je een handje wilt helpen, en aangezien ik geen PR-bedrijf achter mijn rug heb, zou ik graag jullie vragen om erover te praten, het op uw sociale netwerken te plaatsen, uw journalisten, vrienden of familieleden, enz. erover te vertellen, het HEEL luid af te spelen in uw auto, wat er ook in u opkomt.
Over promo gesproken, kunnen jullie verwachten me in maart twee keer in de ether te horen. Meer info in de "agenda" sectie binnenkort...

In andere woorden:

via GIPHY

4 februari 2021
Aangenaam nieuws van de mediazijde met een interview + live op Culture Coated op Radio Benelux aanstaande vrijdag 5 februari om 19 uur en een sessie bij de altijd aardige en schattige Daithi Rua in het kader van zijn The Rua Room sessies (die ik in het algemeen van harte aanbeveel!) gepland voor 15 februari.

2 februari 2021
Het is de laatste mijl voor de release van The Gods gave you victory today only to make your final defeat more bitter! Pre-orders zijn beschikbaar op Bandcamp sinds vandaag (slechts een dag achter op schema. Word ik hier goed in of wat?). Voel je vrij om al 7 van de nieuwe nummers te ontdekken, en houd je adem in voor de 7 andere, die de meesten van jullie zullen moeten wachten tot 1 maart om te ontdekken (ja, het is wreed, ik weet het).

18 januari 2021
Dames, heren en alles daartussenin, met vreugde en plezier kondig ik aan dat The Gods Gave You Victory Today Only To Make Your Final Defeat More Bitter officieel beschikbaar vanaf 1 maart 2021 wordt! God weet dat de geboorte van dit album pijnlijk was maar ons geduld zal in het geheel worden beloond, want fuck bescheidenheid, het is echt het verdomde beste dat ik in mijn hele leven heb gedaan!

Een online voorverkoop wordt binnenkort via Bandcamp opgesteld voor de meest hardcore van jullie. Het zal in februari zijn, maar de datum wordt zeer binnenkort bevestigd.

Geen concerten, uiteraard, om de redenen die u kunt raden. Bastaard van virus en politiklotzakken. Het is niet erg, zodra het weer mogelijk is, geloof me, zul je geen stap kunnen zetten zonder tegen een TIS concert te botsen... ;-)

En trouwens, ik wil graag al deze plaatsen begroeten die mij ooit hebben verwelkomd, (bijna) altijd met grote welwillendheid. Mogen jullie allemaal deze shit overleven ...

26 november 2020
Van deze betrouwbare reisgenoot Marc Mineur, wist ik dat ik kon hopen op welwillendheid, maar met zijn recensie van Hope Is A Sick Joke , doet het me dit terugkerende gevoel van verbazing opnieuw beleven als ik zulke positieve woorden op mijn muziek lees. Bedankt Marc!

Bovendien, en evenals ik, zoals veel muzikanten, weinig waardering heb voor zulke platforms, Hope Is A Sick Joke is nu beschikbaar via Spotify, Apple Music en Deezer.

2 november 2020
Laat dit ons niet naar beneden halen, want hier is het: de single Hope is a sick joke is gearriveerd en is beschikbaar via Bandcamp (met 3 bonusnummers bovenaan) voordat het ook in alle goede apotheken belandt!

26 oktober 2020
Wel, het is niet zo'n grote verrassing, maar de concerten in Luik op 31/10 en in Doornik op 14/11 zijn afgelast... Verdomme!

16 oktober 2020
"Dus, dit album dat je ons hebt aangekondigd als aanstaande sinds 2017?" vraagt de menigte die op de rand van een collectieve apoplexiecrisis staat ...

Nou om eerlijk te zijn, het zal nog wat tijd in beslag nemen... en toch, het is niet dat ik geen inspiratie heb, nee, het zou precies het tegenovergestelde zijn, de ideeën voor liedjes komen uit mij als er olie uit de grond in Baku komt...

Nee, je kunt je de materiële beperkingen voorstellen: de baan waardoor ik aan het eten ben, kostte me bijna de hele tijd die beschikbaar was van maart tot september, ik wilde weer regelmatig samenwerken met andere muzikanten om het geluidsspectrum van TIS een beetje uit te breiden, wat duidelijk onmogelijk werd gemaakt door de lockdown en nog steeds erg gecompliceerd blijft, en in het algemeen werd het leven ... gecompliceerd (nee, ik zal niet meer zeggen) ...

Maar ook, vrijwel alle nieuwe nummers eisen veel van mij.

Mijn liedjes tot nu toe zijn vaak losjes gebaseerd op ervaringen uit het echte leven, maar nooit echt autobiografisch. Vraag me niet waarom, deze keer gaat het heel anders. Om het beknopt te houden, laten we zeggen dat de nieuwe nummers veel meer dan voorheen bekentenissen, besef, tirades, kreten van woede, pijn, hart zijn ... het volgende album zal zeker mijn meest persoonlijk, expliciet en radicaal werk ooit worden.

Of ik het nu leuk vind of niet, deze liedjes brengen me heel ver in de archeologie van emoties en herinneringen die lang onderdrukt of genegeerd zijn geweest ... en dat maakt ze ingewikkeld om te begrijpen en te interpreteren.

Ik kan echter niet langer wachten. En dus, als ik je helaas moet vertellen dat het album nooit klaar zal zijn voor 2020, dan ben ik van plan om eind november een eerste kleinigheidje uit te brengen binnen een paar weken (single of EP, het is nog niet beslist). . Spoilers: het zal draaien om een nummer dat ik al veel heb gespeeld, vooral in een plaats van verderf in Gent genaamd The Rua Room ...

(Plaudite cives) XD

5 october 2020
Vreemd genoeg zal 2020 mijn meest drukke jaar sinds 2016 in termen van concerten worden... Twee nieuwe shows recent geprogrammeerd: in Doornik op 14 november en in Nazareth (den Oost-Vlaamse, niet den Palestijnse hé ;-) ) op 12 december.

22 september 2020
Een onverwachte laatste minuut show in Het Stadsmagazijn in Antwerpen op vrijdag 25/9 om middag, vervanging PYN die voor zeker zeer respectabele redenen haar show moest uitstellen. Een zeer Antwaarpse weekeind in perspectief, gezien ik de volgende dag bij Papa Jos speel!

24 juli 2020
Er zijn verschillende redenen waarom ik Bandcamp als belangrijkste distributie- en verkoopplatform voor mijn muziek heb gekozen, maar daar verwennen ze ons echt. Bandcamp heeft besloten om met de Bandcamp Fridays tot eind 2020 door te gaan. Wat betekent dat voor elke aankoop je doet op Bandcamp op een vrijdag, het platform verlaagt het percentage en 100% van wat je betaalt, gaat naar muzikanten.
Hé, zijn we niet Vrijdag daar? Toeval? Ik denk het niet, nee ... ;-)
En als je meer wilt weten over de operatie en waarom ze dit doen, nodig ik je uit om hier een kijkje te nemen.

14 april 2020
Voor nu en voor de nabije toekomst is het beter thuis te blijven. En ja, zoals alle muzikanten en toeschouwers, kreunde ik luid toen drie concerten werden geannuleerd (of uitgesteld, het wordt nog steeds besproken) in maart en april, en het zou me kwaad maken als die in juni en juli ook afgelast zouden zijn ook ... maar voila, we gaan het allemaal tegen ons opnemen en het zal een geweldig feest zijn als het zover is!
En de onverwoestbare optimist die ik ben kondigt in oktober twee concerten aan (onverwoestbare optimist maar ook nog niet helemaal naïef ;-)). Zo ver zo goed.
En als het wachten echt te veel wordt ... ga naar Facebook waar ik regelmatig (dat wil zeggen wanneer ik er zin in heb) kamervideos post .
Wees veilig, wees gezond, blijf kritisch, blijf gek!

24 januari 2020
De meeste mensen waar ik om geef hebben de feestdagen overleefd en we zijn allemaal klaar voor een wibbly wobbly 2020. Mijn motto voor dit jaar: "In twenty twenty, less chaos, more whiskey" ;-)
Een jaar dat voor mij echt goed begint, met een hele reeks concerten die deze maand februari, die normaal aanvoelt als een maandag die zich over 28 dagen uitstrekt, iets op wat zich te verheugen maakt... Check "Agenda" voor meer!

26 november 2019
Volgende week ben ik in Gent, zowat de laatste plek in Vlaanderen waar ik zonder zorgen kan gaan ... en bovendien het vooruitzicht om veel mensen te vinden waar ik van hou en die ik zie niet vaak genoeg voor mijn smaak!
Ook een paar updates in de "agenda" sectie: uren, adressen, links ...

4 november 2019
Gigs, gigs, gigs!
Concerten overload! ;-) Gent, Brussel en Nederland (wel, meestal Gelderland om te beginnen) vallen binnenkort in mijn macht, mwahahahaha!!!
En het is maar het begin!

21 oktober 2019
OK mensen, het beest heeft al een tijdje geslapen maar schudt nu het verzamelde stof van zijn schouders en is klaar om weer te bijten! ;-)

Om te beginnen, mijn goede vriend en collega-muzikant (en een briljante) Daithi Rua nodigde me uit om een lied op te nemen in het kader van zijn Rua Room sessies. Ik heb een van de nieuwe nummers gekozen waaraan ik momenteel werk en het resultaat is te zien op YouTube The Rua Room-kanaal.

Inspiratie is al een tijdje droog, maar is nu terug zoals nadat de dijk breekt. Nieuwe nummers zijn er genoeg. Zoals zo vaak is het nu een van die fasen waarin ideeën een beetje op een willekeurige en hectisch manier opduiken... Ik heb genoeg ideeën om een Sandinista-achtig drievoudig album te maken, maar laten we niet overhaast zijn. ;-)

Er komen ook wat optredens langs. De eerste is op 15 november in Harderwijk, Nederland. Meer details op de "agenda" pagina. Voor later, wat in februari een weekend op Texel zou zijn, verandert langzaam maar zeker in een echte tournee door Nederland ... Wacht nog steeds op een aantal bevestigingen dus het is nog steeds gedeeltelijk afwachten. Maar als dit allemaal gaat zoals mijn vorige concerten in Nederland, zal het de eerste keer in mijn leven zijn dat ik uitkijk naar februari!

You know what, I'm happy!

27 september 2019
lange tijd geen nieuws... het zal niet duren! Binnenkort wat opwindend informatie...

15 augustus 2018
Summer's almost gone... tijd om al een paar datums te noteren voor het najaar 2018: 1/9 te Roeselaere (Straatmuziekfestival. Wat raar is is dat ik de exacte plek waar ik speel alleen maar op de dag van de optreden zal kennen ;-) ), 21/9 te Dikkelvenne en 7/10 te 's-Gravenbrakel!

11 juli 2018
Ongeveer anderhalve maand geleden verloor mijn nicht Chloe de strijd die zij en haar familie jarenlang dapper had gevoerd tegen een neurodegeneratieve ziekte. Ze wenste dat degenen die in staat waren "Bella Ciao " ter nagedachtenis op haar begrafenis zouden zingen. De dagen daarna volgde dit nummer letterlijk 24/7 me. De enige manier om terug te keren naar een normaal gedrag was door het op te nemen ...

Dus hier is het. Helemaal niet gepland, Opgenomen in een bloedtaak in 3 dagen en het is mijn dochter Livie die met mij zingt in het refrein. De EP I can't believe we're still protesting this shit, met Bella Ciao en ook twee andere nummers van en over mensen die opstonden, die moed en lef toonden toen kansen, voortekenen en voorspellingen helemaal ongunstig voor hen waren.

U kan het luisteren / downloaden op Bandcamp en ook noteren dat alle winsten van deze EP naar de vereniging La Voix Des Femmes gegeven zullen worden

Chloe, dit lied was zo goed voor je ...

3 mei 2018
Gigs! Gigs! Gigs! En in tegenstelling tot onze zielige Mr Potato en zijn bende smurfen in Feldgrau, wanneer ik uitroeptekens misbruik, lever ik de beloofde koopwaar: 12 mei in Soignies, 15 juni in Duffel, 24 juni in Beaumont, 12 juli in Luik, 4 augustus in Zoersel, 21 september in Dikkelvenne en een eerste date voor wat ik hoop een tour te doen in Nederland op 20 oktober in Assen.

9 februari 2018
De baan die mijn maag voedt, interfereert soms met het werk die mijn ziel voedt ... En dus zal ik het concert op 2 maart te Brussel moeten uitstellen.
Andere datums in 2018 zijn er wel : 29 april tijdens Les Anthinoises (heb daar laaaang geleden met Ceilí Moss gespeeld), op 12 mei te Zinnik, op 12 juli te Luik en mijn Vlaamse makkers zullen dus moeten wachten tot 4 augustus en het FestiHalle festival te Zoersel

23 november 2017
Wel jongens, de eerste deel van het Thy Grace & Wisdom tour was een echte lekkernij ... behalve natuurlijk voor de twee gigs die afgezegd moesten worden wegens bronchitis... Bugger... Maar laten we niet ontmoedigd zijn voor zo weinig! Er komen nog een paar gigs in december, en 2018 begint nu al stilaan gevuld te worden!

3 oktober 2017
Wel, we hadden er lang voor gewacht (ik ook), maar hier is het: Thy Grace & Wisdom, het nieuwe The Imaginary Suitcase album, is eindelijk beschikbaar.
Hartelijk bedankt aan iedereen die het mogelijk maakte (meer precies aan Florence Estragues voor de vocals op The Rest of the World)!
Jullie kunnen het beluisteren en bijkomstig me helpen om het volgende op te nemen door op BandCamp (als je liever een €-type bent) of CD Baby (voor $-aanhangers) te klikken.

4 september 2017
Het concert te Antwerpen op oktober 21 moet tot een nog te bepalen datum uitgesteld worden. Bugger! Maar het goede nieuws is dat mijn über-aardige vrienden van TalentCast een luister- en chat-sessie zullen organiseren op donderdag 28 september om 20u. Een kans voor uw trouwe dienaar om efkes te babbelen met iedereen die ik in het echte leven niet kan knuffelen!

11 augustus 2017
Dametjes en herentjes, hier komen de eerste datums van de wereldverovering wereldtour! ;-) 6 oktober te Dinant, 7 oktober te Brussel, 13 oktober te Luik, 21 oktober in Antwerpen, 28 november te Beringen en 21 december te Brussel, in mijn allerliefste La Porte Noire van wie ik bijna even houd als ik houd van mijn kinderen!

Er komen nog meer datums, wacht op bevestigingen in de komende dagen/weken!

5 mei 2017
Wel mennekes, het "return of the son of La Vierge du Chancelier Rolin with a vengeance" is echt te gek, te gaaf, te cool, te superultramaximegasuperfunky geweest! ;-)

En ja, het heeft tijd en energie in beslag genomen die ik niet aan TIS kon geven. Maar nu dat dit hoofdstuk (tijdelijk?) afgesloten is ben ik opnieuw mijn gewone eenzame en knorrige zelf...

The Imaginary Suitcase was toch nooit helemaal weg geweest en de eerste teken ervan is mijn cover van Paul Roland's (een van mijn weinige 100% muziekhelden) "Last night I dreamt I stood upon the scaffold" voor het tribute album Alice's Curiosities die men hier kan downloaden (vrij of betaal wat je wil). Ik heb vooral van Nomotion's vertolking van "Gabrielle" en van Opium Dream Estate's versie van "Berlin" genoten!

24 maart 2017
Ze durfden de rust verstoren die ik nodig heb om aan nieuwe nummers te werken, maar het zal de moeite waard zijn: ondergetekende zal als opener spelen voor een van de twee langverwachte comeback optredens van mijn vorige band La Vierge du Chancelier Rolin op 30 april in Brussel. Zijn eigen support-act te zijn lijkt een beetje schizophreen, maar zolang ik me kan herinneren welke nummers bij welke repertoire behoren komt het wel ok, toch... Meer info op het Facebook event

31 januari 2017
Bijna te laat om jullie een gelukkige 2017 te wensen. Hopelijk overleven je favoriete artiesten het. Als je een fan van John Hurt was, wel, dat was ook mijn geval zo...

Maar laten we niet kibbelen over deze wereld kleine ergernissen, zullen we? Hoewel het spannende avontuur van de wedergeboorte van mijn eerste echte band La Vierge du Chancelier Rolin veel tijd en energie neemt, ben ik jullie zeker niet vergeten, mijn broertjes en zusjes!
En dit is de reden waarom ik ' m tegelijkertijd angstig, bang, opgewonden, ongeduldig, nieuwsgierig en enthousiast om aan te kondigen dat het volgende album "Thy Grace & Wisdom", die in oktober 2017 verschijnt om jullie hulp zal vragen. Ja, ik sprong op de bandwagon en heb besloten om een crowdfunding campagne te starten. Het zal beginnen op 15 februari en meer details volgen binnenkort!

28 juni 2016
I'll sleep when I'm dead... Er komen 4 concerten in augustus. De gelegenheid om de nieuwe nummers te proeven, als ik ze op tijd afwerk... wel...

4 juni 2016
Amper de tijd om al mijn gear uit de flightcases te trekkendat ik alles opnieuw moet pakken, want er komt een optreden op 12 juni te Aarschot ;-) Meer info hier

9 mei 2016
Een last minute gig in de splinternieuwe Taille33 platenwinkel in Brussel op zaterdag 21 mei. Meer info op de Facebook event!

4 april 2016
En nog een nieuwe live date te Namen (soortvan een thuismatch) in La Boule Rouge op 25 mei.
En er zijn plannen voor de toekomst die alles wat jullie denken te weten over The Imaginary Suitcase zal veranderen... Heheheeeee, mysterio.....

31 march 2016
Open Mic season blijkt het! Na Brussel vorige zaterdag en Zemst vanavond, hier komt een derde op 1 mei in café De Loge te Gent, ter gelegenheid van hun Birthday Super Circle!

15 maart 2016
Nieuwe nummers die uit mijn hoofd poppen, twee open mic avonden op 26 maart te Brussel en 31 maart te Zemst... Is het toch eindelijk de lente? ;-)

23 december 2015
En het is met een zeer gezellige concert te Zinnik dat deze tour komt tot zijn einde.

Een dikke merci aan iedereen die betrokken was bij het succes ervan: Anna & Arty, Cécile & Michel, Eva, Jo, Thales, Thierry, Xavier, Xavier, Boule, Marc, Marc, Marc, Pieter, Mustafa, Jeroen, Martin, Vincent, Agnieszka, Jan, Vanessa, Johan, Vincent, Michaël, Kevin & Geert (perfekt willekeurige volgorde).

Groetjes en liefde voor diegenen die - soms van ver - naar de shows hebben gereisd om steun en liefde te tonen, soms voor de eerste keer, soms als oude makkers: Xavier, Natalia, Sophie & Laurent, Bart, Stéphanie, Isabelle, Maarten, Brick, Cy, Lolita & Frédéric, Nele & Michael, Jan & Noreen en iedereen die mij zijn naam niet gaf!

Nog iets: hello aan al die muzikanten met wie ik het genoegen had om te werken of van wie ik simpelweg een fan ben geworden tijdens die tour: Xavier (als er slechts één bleef...), Angström, Stefan Dixon, Aubin, Eva & Cécile (en natuurlijk Michel!) en Green Pepper. I have a feeling our roads will cross again...

Tiny, Natalie, Enza, Greenwitch, het is alleen uitgesteld! (private joke)

En dus, een gelukkig en troostende Solstice/Kerstmis/Hanoukka/Mawlid/Glas met vrienden/Wat je goed maakt!

18 november 2015
Oh wat een rare weekeind inderdaad... Vrijdagavond was ik op mijn gemak te Leuven met mijn makker Xavier Kruth een kleinschalige maar supergezellige concert te doen, en op weg naar huis hoor ik op de radio over de nachtmerrie in Parijs...
De volgende dag moest ik in de Ancienne Belgique spelen ten gelegenheid van BrusselsTUUB 2015 (zie foto's hier) en evenals het onmogelijk was niet aan de Bataclan voor tenminste een momentje te denken was het een onglooflijk leuke, sfeervolle, vrolijke ... en ook zeeeeer lange nacht! ;-)
Ik zei altijd dat als ik ooit op dezelfde planken als zoveel van mijn helden zou optreden, dan kon ik met een glimlach op mijn gezicht doodgaan. Gelukkig genoeg was het maar de kleine zaal, en niet echt MIJN concert. Dus telt het niet helemaal...

4 november 2015
En hier komen de 10 meest bezige dagen van deze tour, denk ik: morgenavond ben ik live te Gent, deze zaterdag te Luik en op zondag ga ik wat kletsen met Vincent Angelicchio op frequenceplus.be radio!
De show wordt opnieuw gediffuseerd op run.be op maandag, dan is het live te Kessel-Lo op vrijdag 13 (O my...) net voor DE grote BrusselsTuub evenement in de Ancienne Belgique op zaterdag 14!

25 oktober 2015
Reveil Vlaanderen is een project dat gemeentelijke begraafplaatsen in Vlaanderen op 1 november laat opleven in een ingetogen gloed van allerlei soorten muziek en verhalen. Ik zal eraan deelnemen in het Stedelijke begraafplaats van Halle op 1 november rond 17u.

14 oktober 2015
En nog een nieuwe concert daarnet aan een nu stevige lijst toegevoegd! Vergeet talismans en amuletten niet, want het wordt op vrijdag 13 november en het gebeurt te Café Gitan te Kessel-Lo (vlakbij Leuven) en ik zal daar ook de gelegenheid hebben om eindelijk te weten hoe mijn makker Xavier Kruth zich onstage verdedigt, want hij wordt de support-act.

25 september 2015
Op zondag 4 oktober om 21u organiseren de makkers van TalentCast (we moeten echt ooit in het echte leven rond een glas kletsen!) een luister & chat sessie rond Fake Blood From Real Wounds en iedereen kan deelnemen. Je moet alleen maar naar de site gaan en op het bepaalde uur tot de discussie toetreden!

18 september 2015
Wel, ik dacht dat ik het nooit het einde van zou zien, maar ja, ik heb gisteravond de laatste laag vernis op Fake blood from real wounds geplaatst (vriendelijke klopje op eigen rug) en om in deze inschikkelijkheid-mood nog efkes te blijven geef ik jullie een eerste voorgerecht: een shoutout tegen een van de grootste onrechten van onze tijd getiteld It's not you, it's me. De rest zullen jullie op 10 oktober ontdekken. Slaap zacht tot dan ...

7 september 2015
En het maakt nu tien! Een nieuwe concert werd net bevestigd bij MJ Neufvilles te Zinnik op 19 december.

7 augustus 2015
En een negende concert: op 9 december speel ik in La Clef de Verre te Genval! Kom maar, jongens, wie zal er tien van maken?

5 augustus 2015
Live in the Ardent City again: The Imaginary Suitcase zal opnieuw op den aak "La Legia" te Luik op 7 november spelen.

22 juli 2015
Makkers, het is met onuitsprekelijke vreugde dat ik de eerste datums van het "Fake blood from real wounds" tour aankondig: 10/10 te Brussel, 16/10 te Mechelen, 22/10 te Antwerpen, 23/10 te Chimay, 5/11 te Gent, 14/11 te Brussel (Brussels Tuub) en een afsluitdatum die alleen maar in het Brussels La Porte Noire op 10/12 kon plaatsvinden. Zo vlot mogelijk nog meer datums. Heel binnenkort staat er niets meer tussen mij en de absolute heerschappij van deze wereld, mwahahahahahahahaaaaa!!!

30 juni 2015
Geen luie zomer voor The Imaginary Suitcase, er is een album die ik op tijd moet leveren! Tot ziens in september met opwindende nieuws.

1 juni 2015
Twee nieuwe concerten - kamerconcerten eigenlijk, een heel leuke en gezellige manier om deze seizoen af te sluiten - gepland deze maand : te Brussel op 13 en te Namen op 19 juni.

8 mei 2015
Morgen speel ik te Brussel in Café Le Renard Noir in de Hoogstraat, in die Marollenwijk dat de ezels er niet in zijn geslaagd in een parkeerplaats voor andere ezels te veranderen ;-p

28 februari 2015
Emergenza leverde geen qualificatie op, maar wel het plezier om voor een niet op voorhand overtuigd publiek te spelen en een meer dan aangename reactie te krijgen, wat al veel is!
Er komen niet een, niet twee, maar wel drie concerten van The Imaginary Suitcase in de komende maanden: te Brussel op 9 mei, Mechelen op 30 mei en Dilbeek op 28 juni. Zie agenda voor details.
Op vrijdag 13 was ik thuis, met niks bijzonder te doen, plots begonnen vingers op staal en hout te lopen, en voordat ik het wist bestond er een nieuwe track op Soundcloud...

12 januari 2015
Ik heb al vaak genoeg gezegd hoe La Porte Noire mijn favoriete plek in Brussel is, om live te spelen of als spectator of als bier fijnproever. Eind januari vertrekt Stephan Gauvrit, die voor de laatste 3 jaren de ziel van de plek is geweest, naar nieuwe horizons en uitdagingen. En natuurlijk heb ik onmiddelijk enkele kroegspijlers ontboden om een degelijke vaarwel-feest te bouwen. Dus samen met Natalie Monarque, Floatstone, Kelstone, Seesayle, Formiga + Cigale, Doosra, Ceilí Moss en Pagan Noz viert TIS op vrijdag 30 januari vanaf 21u tot de dood volgt!

12 december 2014
Mijn makker Antoine Légat heeft een echt toffe artikel voor Rootstime geschreven. Een echt goede overzicht van TIS geschiedenis zover.

7 november 2014
Dankzij Johan Jongerius wordt er op maandag 24 november om 21u een luistersessie en live chat op Talentcast georganiseerd. De gelegenheid om alle vragen te stellen die je nooit durfde... (ja, even deze ;p)

21 october 2014
Ik ben echt blij, nee eigenlijk ben ik meer zeer opgewonden, nee, wat ik echt ben is aan de rand van hysterie met mijn gloednieuwe nummer Grey Pilgrim, eerst voorproevertje van het komende EP The shape of things forsaken, die uit op 15 november is. Wees mijn gasten om deze nieuwe filosofische beschouwingen te beluisteren en commenteren op Soundcloud of op Bandcamp.

Ik zou echt graag een showcase in de komende weken op poten zetten, maat dat hangt niet alleen van me af, dus zoals men zegt, wordt vervlogd...

18 september 2014
De koffer zal dicht blijven voor enkele maanden, gezien ik meer dan (goed) bezig ben met het 20ste verjaardagstour en de opname van het 5e album van Ceilí Moss. Ik heb nog wat nummers uit de Driftwood sessies die ik als EP voor het einde van 2014 als nagerecht zal publiceren.

7 juli 2014
Voordat jullie zonder twijfel welverdiende vakanties nemen heb ik een laatste taak voor jullie: na een ietwat vervelende hoeveelheid voorrondes is het Lydup Muziekwedstrijd eindelijk met het serieuze competitie begonnen. Ik heb dus jullie stem nodig om naar de Europese finale te gaan. Zou ik stoutmoedig zijn, ik zou zeggen dat jullie elke dag kan stemmen (wel, ik ben stoutmoedig geweest...)
Alvast bedankt voor jullie steun!

1 juli 2014
The Hague International Singer-Songwriters Festival was een meer dan waardevole afsluiter voor dit fantastische eerste helft van 2014! Hartelijk bedankt aan iedereen die op het eender welke manier The Imaginary Suitcase heeft gesteund, het is dankzij jullie dat het een van de meest opwindende periodes van mijn muzikale carriere is geweest!
Nu, dat klinkt een beetje te veel zoals een vaarwel, wat het helemaal niet is. Wat wel waar is, is dat ik tot het einde van 2014 mijn tijd en inspanningen meer aan het 20ste verjaardagstour en aan het 5e album van Ceilí Moss zal besteden, maar de koffer blijft open, ik heb tientallen schetsen in mijn hoofd, alleen het live spelen zal een beetje dutten.
Nog eens, bedankt. We zien elkaar opnieuw eerder dan je verwacht.

24 juni 2014
De exacte uur, plaats en affiche van mijn gig tijdens THISSFest in Den Haag op zaterdag is nu bekend.
Het Lydup contest blijft rustig doorgaan, met de 247ste voorronde ;p Natuurlijk zijn jullie welkom om te stemmen, maat oefen liever jullie vingers voor juli, dat is wanneer de echte comptitie begint en ik jullie hulp nodig zal hebben!

9 mei 2014
Ik wilde iets doen om jullie te bedanken voor het feit dat deze lente is een van de meest fantastisch sinds ik eerst mijn vingers op metaalsnaren legde, zo bied ik jullie Live in the Ardent City, de opname van het concert op 29 april te Luik, als vrije download aan op Bandcamp.
En wat dit bepaalde concert betreft, kijk eens de video samenvatting Zero4.tv heeft ervan gedaan. Een toffe (en profesioneel, voor eens) overzicht van een zalige avond.
En zouden jullie nog niet beu zijn, dan kunnen jullie het echt cosy en sympathieke moment kletsen ik deelde met Paul Heath op Radio X op 29 april (her)beluisteren.

25 april 2014
Dankzij jullie stemmen ben ik n.2 in de Belgische charts van de Lydup contest. Zo, bedankt, bedankt en nog eens bedankt, maar als ik zo roekeloos zou zijn als jullie nog meer te vragen, ik ben alleen n.33 in de EuroMusic contest...
Nieuwe recensies komen en lijken op elkaar, wat voor een keer me toch bevalt ;) : RifRaf, The Playlist Society en De Ongeletterde Wanhoop.
Cosyness ruled in Kortrijk op 26 maart wanneer Billie en ik in cinéPalace speelden, en hier is fotografisch bewijs ervan.

1 april 2014
Ik heb TIS aan twee online contests ingeschreven (zis iz ze vooooice), zo indien jullie mij willen helpen, stem maar en krijg mijn diepste dankbaarheid: Lydup -- EuroMusic contest
Recensies en interviews komen steeds op een intense tempo binnenkomen: Le Déblocnot' (interview), Puur Belge, Radio Campus Brussel, daMusic, Dans le mur du son en Esprits Critiques

14 maart 2014
Een andere interview vindt op woensdag 19 maart plaats met Yoran Chanet van Beats & Bytes op webradio Talent FM.
Driftwood is vanauf nu ook op CD Baby verkrijgbaar.

11 maart 2014
Whoohoo! Het is een vliegende start voor Driftwood! Gede papieren komen in packs van Joe Kronin Radio, Le blog des critiques de concerts en Le Déblocnot.
En alsof dat nog niet genoeg is, is een interview met wat live spelen gepland voor 1 april op M@x FM te Aat, en een nieuw concert is bevestigd in Kafé Joint te Geraardsbergen.
Temidden van dit alles zou het gemakkelijk zijn om de foto's die Barbara Masson deed van het Tuesday Cricle @ De Loge op 25 februari niet eens te merken, en het zou jammer zijn, want ze zijn prachtig!

28 februari 2014
Op 12 maart ben de gast van Stan en Rubert voor hun show Puur Belge op webradio Villa Bota, startend 20u.

25 februari 2014
Driftwood kreeg een zeer positieve recensie van Dark Entries en verscheidene andere bloggers en critici hebben me goede artikels in de komende weken beloofd. Heee-haw!
Er zijn ook enkele foto's en videos van het concert op 14 januari te Brussel.
En als je graag de archivaris speelt, heb ik twee oldies op Soundcloud geplaatst: den allereerste TIS gig in 2010, en den Durango Session van juni 2012.
See ya vanavond in Club De Loge?

7 februari 2014
Forensisch bewijs van de goede tijd iedereen had op zondag in Kortrijk kan hier geraadpleegd worden.

Ook zal ik (opnieuw) op 3 juni de gast van Marc en zijn ploeg van Radio Benelux voor een Durango Session.

3 Februari 2014
Het was een echt supergezellige avond gisteren te Kortrijk! De bar, de crew, de PA, het publiek, de andere artiesten, een echte en suksesvolle conspiratie van goed!

Een nieuwe concert bevestigd in club 't Ey te Belsele op 13 juni en misschien nog een andere op 1 mei. Maar dat zeg ik niets meer over tot ik de bevestiging ontvang.

Een laatkomende recensie van Full moon fever en een vroege van Driftwood... Heeft The Doctor opnieuw met de ruimte-tijd continuum geprutst? ;)

23 januari 2014

Nieuwe concerten te Brussel, Gent en La Louvière bevestigd, de tracklisting en sommige audioclips uit Driftwood onthuld, Driftwood die je trouwens nu al kan hier bestellen, 2014 is zeker een jaar met de beste auspiciën die ik in een lange tijd heb gekend!!!

9 januari 2014
Vrede, gezondheid, liefde, respect en vastberadenheid om goed te doen. Dat is wat ik jullie alle wens voor 2014!
Voor The Imaginary Suitcase begint dit jaar met een zeer bevredigende aantal concerten, den eerste ervan volgende dinsdag te Brussel, samen met mijn makker The Monotrol Kid.

Een eerste blik op de komende album Driftwood? Vraag en gij zult worden gegeven...

En hier komen er nog wat foto's en videos van de gig op 7 december in Aux 12 Chaises te Brussel. Superleuke plek gerund door superlieve mensen!

20 december 2013
Beste fan of gewone bezoeker, laat me een minuutje nemen om jou een vrolijke Kerstseizoen te wensen, met de hoop dat je dit festieve tijd met degene die voor jou dierbaar zijn kan doorbrengen, in plaats van doen alsof je plezier hebt met je collega's/schoonmoeder/ex-echtgenoot/baas/teenager kleinkinderen of een van de veel andere hecklers de Malin Génie zo graag op onze weg plaatst. Tenzij je de gezelschap van je collega's/schoonmoeder/ex-echtgenoot/baas/teenager kleinkinderen of een van de andere geweldige mensen de Malin Génie niet vaak genoeg op onze weg plaatst echt leuk vindt.

In geval dat je nog een geschenk voor iemand zoekt, mag ik Full Moon Fever suggereren? Ga naar de Bandcamp store en probeer hun nieuwe "send as gift" optie.

En er kwamen twee meer recensies van Full moon Fever net op tijd voor Kerst binnen, een van Side-Line, de andere van De Ongeletterde Wanhoop

Ik werk op een tiental nieuwe nummers. Blijkbaar wordt dat EP dat ik van plan was voor Pasen te leveren ietwat molliger dan eerst bedacht...

En dat was meer dan een minuut, he?

10 december 2013
Verscheidene concerten waren net bevestigd in de eerste weken van 2014. Sinterklaas was genereus met mij! Hopelijk wordt hij zo met julie ook, en dus zeg ik tot volgend jaar (tenzij iets onverwacht gebeurd)!

3 december 2013
Klaar om Antwerpen morgenavond te veroveren! Eerst via de ether dankzij Peggy en Bruno van Radio Centraal om 20u30, dan live in het Bar Nadar rond 21u30.
De pers blijft overtuigen te zijn door Full Moon Fever: een interview van ondergetekende in het Franse webzine Kaput Brain en een recensie uit het Duitse blog Rocktimes.
En de kers op vandaags taart is de bevestiging van een concert op 26 maart te Kortrijk, meer bepaald in cinéPalace. Today, life is good.

14 november 2013
Nog een mooie recensie uit de blog Esprits Critiques.
Trouwens, nadat ik een beetje met Peggy en Bruno van Radio Centraal te Antwerpen op 4 december klets, zal ik een paar stappen om naar Bar Nadar's singer-songwriter avond!

12 november 2013
Een interview van uw dienaar op de Duitse webzine 50K Music en een schitterende recensie van Full Moon Fever" op de Franse blog Le Déblocnot'.

The Imaginary Suitcase op de affiche van Dour Festival 2014? Wel, kansen zijn klein, maar niet null... Surf naar de site van Dour Festival, connecteer met je Facebook account (ze bewaren geen data van jou) en stem voor mij en de andere 9 groepen die je graag op 17-20 juli wil horen!

4 november 2013
Een recensie van Full Moon Fever in het Franse blog Kaput Brain, een interview op Antwerpse Radio Centraal op 4 december. Meer media spul zou binnenkort moeten verschijnen, blijf dus plugged ;)

20 september 2013
Sommigen zijn echt snel geweest om een recensie van Full Moon Fever te publiceren. Gelukkig genoeg zijn tot nu toe alle reacties positief: Monolith Cocktail, Emerging Indie Bands en Kofferbaque.
Ik speel morgenavond live te Brussel, meer precies in Salle Martine op de Vlaamsesteenweg. See you there?

4 september 2013
Hier is het! Ik kan geen woorden vinden om te zeggen hoe nerveus ik ben mijn Full Moon Fever voor te stellen. Echt nerveus ook voor jullie reactie ...
Jullie kunnen het op het Bandcamp page van TIS beluisteren en tot eind september gratis downloaden (evenals een contributie ver van verboten is...).

10 augustus 2013
En nog drie nieuwe concerten bevestigd op 18 oktober te Ieper, op 9 november te La Louvière en op 30 november te Nijvel!

25 juli 2013
Twee nieuwe concerten bevestigd op 21 september te Brussel en op 19 april te Leuven. Binnenkort nog meer datums!

9 juli 2013
Sorry dat ik vijf minuten van jullie welverdiende vakantie in beslag neem, maar ik heb jullie hulp nodig om de online stemronde van de This Scene Ain't Dead Festival (die te Halle op 2 nov. plaatsvindt) met sukses te kruisen.
Vanaf vandaag kan worden gestemd voor jullie favoriete band (hopelijk TIS!). Een stem kan worden uitgebracht door de foto van een band op de organisatoren Facebook pagina te 'liken'. 1 like= 1 stem.
De stemronde loopt af op 31 juli. Tijdens de eerste week van augustus zullen de winnaars worden bekend gemaakt.
Alvast bedankt!

4 juli 2013
Een last minute gig in het club-restaurant-pub La Vie Est Belge te Charleroi op 20 juli!

28 juni 2013
Foto's bij de vleet! Hier zijn enkele cliches van dit zeer actieve Brusselse week: La Porte Noire, Under Tower Festival en TAG City
Nu zal ik in mijn grot terugtrekken, Full Moon Fever verfijnen, toch een paar concerten gaan beleven (Patti Smith, Leonard Cohen, Devendra Banhart, Jello Biafra, Wovenhand en Pukkelpop voor Johnny Marr en Nine Inch Nails), dus wens ik jullie allemaal een zalige zomer. Geniet van de zon wanneer jullie het kunnen, want het blijkt dat het dit jaar een zeer schaarse goed zal worden ...

6 juni 2013
Een nieuwe recensie voor Putting.... Het komt uit de UK en meer precies uit God Is In The TV.
Ik speel vanavond te Brussel met Ceilí Moss in La Porte Noire, als jullie vrij zijn vanavond... ;)

4 juni 2013
Een nieuwe concert wordt toegevoegd op 27 juni, in het kader van de lunchtijd concerten in de Tower Art Gallery in Brussel. Meer info

28 mei 2013
Een nieuwe recensie van Putting things on top of other things op het muziekportaal IndieStyle.

16 mei 2013
Videos! Een voor de Songs won't save your life reeks, bezig een naakte cover van And Also The Trees' Dialogue te spelen, en drie van het concert in de Romeinse toren van Aarlen in het kader van Les Aralunaires festival.

29 april 2013
Een recensie van Putting things on top of other things (in het Frans) van het blog Esprits Critiques
En een reminder van de komende gig deze zondag 5 mei tijdens het festival Les Aralunaires te Aarlen.

18 april 2013
Een klapje voor de legende dat Rosbifs nooit aandacht aan wat op de Mainland gebeurt: Leicester Bangs zijn de allereerste die een recensie van Putting things on top of other things publiceren.
En ter herinnering speel ik vanavond te Brussel, meer precies bij Coiffure Liliane (ja, ik twijfel ook dat ik deze naam voor een concertzaal zou hebben gekozen ;p)

29 maar 2013
Frozen Feathers was tijdens Nieuw Belgisch Talent op de Vlaamse webradio Talent FM gedraaid. Nu en tot 3 april kunnen jullie ervoor via Talent FMs Facebook stemmen zodat het meer ether krijgt, misschien even naar de A-lijst kruipt... Alvast bedankt voor jullie steun!

7 maart 2013
Aanmoedigenden eerste stappen voor Putting things on top of other things! Veel berichten van support, enkele beloften van kronieken en airplay, en enkele aankopen die zeker helpen een beetje boter met de spinazie te kunnen eten, zoals we in het Frans zeggen.
Twee nieuwe concerten ook: een laatste minuut boeking bij de Universiteits Fuif te Namen op 21 maart, en op 5 mei reis ik naar Aarlen om aan de Aralunaires festival deel te nemen (eerst was het op 4 mei geprogrammeerd, maar we moetsen dat veranderen)
Altijd aangenaam voor de ego: uw dienaar is door Talent FM als een van de 30 Belgische beste ontdekkingen van 2012 beschouwd.
Nu dat PTOTOOT (kan je niet efkes rustiger opblazen?) al geschiedenis is ben ik begonnen met nieuwe nummers op te nemen (ja, da's hoe ik werk). Ik denk dat men niet een jaar zal moeten wachten om een nieuwe album te horen...

28 februari 2013
Hier is het! Eindelijk! De mini-album (of vette EP, naar je goesting) Putting things on top of other things is vanaf nu beschikbaar! En goed nieuws reist ook in kudde: download is gratis tot 6 maart! Zo verlies geen tijd en klik op den bandcamp link! En dat is een beetje van een exclamatietekens razernij, niet?

21 februari 2013
Zoals beloofd, een tweede extract van Putting things on top of other things staat nu ter jullie beschikking online! Dus ga maar Zombie for you beluisteren/downloaden op Bandcamp of Soundcloud.
En ik mag nu ook bevestigen dat ik op 4 mei in Aarlen zal spelen (festival Aralunaires).

13 februari 2013
Zo, precies twee maanden na de laatste update heb ik boeiende dingen om aan te kondigen: heel binnenkort komt er een nieuwe demo getiteld "Putting things on top of other things" (ja, het is inderdaad een Pythons citaat), en julliek kunnen al een eerste teaser ("Frozen feathers") hier downloaden. Ik ben van plan een nieuwe nummer per week online te plaatsen tot 28 februari, de officiële release datum.
Natuurlijk komen er ook nieuwe gigs aan de menu op 28/2 te Gent, 30/3 te Eernegem en twee keer te Brussel op 18/4 en 20/6 (de tweede in mijn lievenling plek La Porte Noire). Er komen binnenkort meer. Man, ik ben zo opgewonden als een teenager bij zijn eerste flirt! ;p)

13 december 2012
Uw dienaar had een kwartier gesprek met Phil van Radio Musicos en jullie kunnen het hier afluisteren!

10 december 2012
Oeps, valse start... Griep heeft me verplicht om mijn bezoek aan Het Depot van 5 dec. tot 16 januari te verplaatsen. En ook, 27 april als opener voor Djinn Saout is bevestigd!

29 november 2012
Een last minute gig: volgende woensdag 5 december ben ik uitgenodigd tot het december editie van de open mic avonden van Het Depot in Leuven.

26 november 2012
Een super zalige avond deze donderdag in het Brusselse Rock Classic bar. Bedankt aan Fred voor de uitnodiging, en hartelijk bedankt aan Marieke voor een moment van pure magie vermomd als Nick & Kylie... Er zijn foto's hier en hier, en videos hier.
Er is ook een nieuwe bevestigde concert te Gent op februari 28 en een mogelijke support-act voor Djinn Saout te Gelbressée eind april, waar ik met Ceilí Moss meer dan een gedenkwaardige concert heb gedaan... Meer info in het agenda.

15 november 2012
Hello, mag ik jullie wat steun vragen zodat TIS op de Franse La Grosse Radio gedraaid wordt? Klik hier om te stemmen!

Trouwe dienaar werd door Lady Obscure ondervraagd... en vond het leuk!

5 november 2012
Twee nieuwe concerten begin 2013 geprogrammeerd: te Rijsel op 25 januari in het muziekkroeg Le Musical en te Eernegem (da's tussen Oostende en Torhout) in het Club B52 op 30 maart!

16 oktober 2012
Een nieuwe gig op 16/12 te Luik, een interview (in't Frans) podcasted hier, een andere voor 16/11 hier geprogrammeerd, is het mij of loopt alles echt op wieltjes?

24 september 2012
Keerbergen werd door TalentCast geselecteerd voor hun playlist van deze week.
En jullie kunnen enkele foto's van mijn gig te Brussel op 6 september hier ontdekken.

17 september 2012
Mijn schoonvader is vorig week overleden. Nu sta ik zo dicht mogelijk bij mijn vrouw en laat ik efkes de rest vallen...

4 september 2012
Reminder: The Imaginary Suitcase live deze donderdag 6 in ViaVia Café te Brussel

31 july 2012
Van 30 juli tot en met 3 augustus zal CD Baby het lanceren van zijn splinternieuwe portaal vieren door niks/nada/geen centje van verkopen af te nemen. Ja, dat wil zeggen dat alles wat jullie zullen besteden naar de artiesten en niemand anders zal gaan. Zouden jullie het al overwegen gehad om mijn nummers te kopen, maar het nog niet gedaan had zou nu een bijzonder geschikte moment zijn ;)
Een echte verovering van Luik gebeurt op 10 oktober: eerst tijdens het radio show Latitude Belge op Equinoxe FM, dan een echte concert in Le Hangar efkes later.
En nog een recensie van de demo (misschien het mooiste en meest bewegende die ik zo ver kreeg). Dit komt van Sven Volckerijck uit zijn blog De Ongeletterde Wanhoop.

27 juli 2012
En nog een andere positieve recensie, dit keer van het Belgische webzine Demofarm.
Zal ik misschien een of een andere van jullie ontmoeten op volgende donderdag als ik met Ceilí Moss te Dranouter Festival speel?

16 juli 2012
En nog eentje voor Here's to those we could not save! Een positieve recensie, bedoel ik ;) Het is in het français en op Dévor-Rock
Fine Flowers In The Valley - zal op de a-list van Skope Radio tot 12 aug. draaien! Isn't it grand?

12 juli 2012
Het podcast van dinsdagavonds interview op M@x FM is voor een week hier online: www.maxfm.be, rubriek "M@x Replay".

21 juni 2012
Foto's van het Durango Session van dinsdag are nu online!

15 juni 2012
Twee nieuwe artikels over Here's to those we could not save: de eerste in het juni editie van RifRaf, rubriek "Homegrown" (p.16), en de andere op het blog van Antipode FM.

2 juni 2012
The hands that guide is gekozen door de redactie van TalentCast voor de playlist van deze week! Isn't it grand?

31 mai 2012
Wat nieuws vandaag: een last minute gig in het kader van de Radio Marathon georganiseerd door Radio Scorpio te Leuven op 5 juni tijdens lunchtijd. Ik zal enkele nummers live spelen en dan wordt ik geïnterviewed.
Een andere concert bevestigd op september 8 in Café ViaVia te Brussel.
En mijn deelname aan de show Latitude Belge zal ergens in september worden verplaatst. Blijf geconnecteerd voor meer info!
En op een dag dat ik wat ijdele tijd had, heb ik een clip voor The Hands That Guide gemaakt met live pics van uw trouwe dienaar. Het is pretentieloos, maar ik vind het ver van slecht ;).

25 mei 2012
Een nacht van frustratie en chaos voor Brick en ik gisteren: een PA die in het midden van mijn set plots beslist dat ze genoeg heeft gehad (hats off voor Floatstone om toch een superleuke gig te hebben gedaan!) en een verkeersongeluk op de weg naar huis (niemand raakte gewond, maar ik verwacht dat het me tenminste een maand salaris kost...) zijn deze leuke foto's door Frédérick Bulté het enige ding die ik zou kunnen besparen. Ja, ook de aardigheid van het publiek en staff van La Porte Noire, maar dat had ik al eerder gemerkt!

21 mei 2012
Het concert te Waterloo in het wine bar In Vino Veritas is tot 19 juli verplaatst.
En de kerels van Saint-Crau hebben mijn Fine Flowers In The Valley met leuke beelden gegarneerd.

15 mei 2012
Ik normaal hekel dat wanneer iemand op zo'n korte termijn me zoiets zegt, maar het concert te Waterloo op 17 mei zal moeten verplaatst worden... Sorry daarvoor.

10 mei 2012
Een (kritisch maar aanmoedigende) recensie van de demo is op IndieStyle verschenen. En mijn deelname aan Latitude Belge op 6 juni zal moeten verplaatst worden. De nieuwe dag is nog niet vast, maar ik houd jullie zvm op de hoogte!

8 mai 2012
I verwachte niet zoveel reacties toen ik een paar CDs naar een paar radios stuurde... hoe verkeerd! Ik zal dus op de ether zijn deze vrijdag 11 mei, en ook op 6 en 19 juni, en nog op 10 juli. Meer details in de agenda.

16 april 2012
Hebt u een minuutje om Young-Artist.net te bezoeken en voor mij te stemmen zodat ik de kans krijg om op 23 juni te Nijvel tijdens de Fêtes de la Musique te spelen? Alvast bedankt.

2 maart 2012
Een nieuwe concert werd net bevestigd: het wordt op 24 mei in die goede oude Brusselss La Porte Noire en ik zal voor de uitstekende Floatstone openen!

26 januari 2012
Ik heb mijn kandidatuur aan het Slowbizz netwerk van huisconcerten gestuurd en ik heb jullie hulp nodig: als jullie een minuutje hebben en mij een duwtje willen geven kunnen jullie hier klikken en deze mensen te vertellen dat ik toch niet zo slecht ben. Het is vrij, zonder verbintenis en jullie krijgen mijn diepste dank!

12 januari 2012
Eindelijk ben ik er toch erin geslaagd mijn demo Here's to those we could not save... te finaliseren! Het is nu al te ontdekken op Bandcamp of op Soundcloud en zo vlot mogelijk ook op andere sites.

24 november 2011
Een nieuwe optreden bevestigd op 13 dec. te Brussel op het vrije podium van Novanoïs. Pas op, het begint om 19u en ik kom onstage om 19u45.

22 november 2011
Er zijn foto's en videos van de concerten te Brussel en te Louvain-la-Neuve in de galerij en op de YouTube kanaal!

4 oktober 2011
Raskar Kapak zal moeten afzeggen voor de 27/10... Ik zal mezelf klaar maken om de avond alleen te doen, wel, niet helemaal alleen want ik heb gevraagd aan Benjamin Delforge me te begeleiden met trekzak en slagwerk!

9 september 2011
Mijn diepste excuses aan degene die naar Lava Café zijn gegaan dit dinsdag en mij daar niet zagen: ik was thuis, ziek en absoluut niet in staat muziek te maken... Echt sorry.

5 juli 2011
La Porte Noire heeft me hongerig gemaakt! Zo zal ik opnieuw te Brussel spelen op 6/9 in Lava Café en op 27/10 te Sazz'n'Jazz.

10 mei 2011
Het leven is leuk wanneer je op oude makkers kan rekenen: dankzij Gaëtan (die 1001 keer Ceilí Moss uitnodigde) zal ik mijn eerste echte concert (toch zal ik de bill met Natalie Monarque delen) in La Porte Noire in Brussel op donderdag 23 juni maken! Yippeeeee!

26 april 2011
Wel, sinds dit is een gloednieuwe website die nog amper op zijn jonge en fraaiepoten staat is er nog niet zoveel nieuws te delen...
Ik doe mijn best om dit rubriek zo vlot mogelijk te vullen met allerlei leuke nieuws! Tot dan, al bedankt voor je bezoek.